• Gietvloer woonkamer

    De woonkamer vloer waarbij je thuiskomt

    gietvloer

Gun je woonkamer het beste. Een stijlvol oppervlak gemaakt van de beste materialen, verzameld van over de hele wereld. SENSO ontwikkelt gietvloeren die thuishoren in elke living. Waar je elke dag weer van geniet. Een vloer die je woonkamer complementeert.

Vloeistofdicht

Rust in huis

De aanwezigheid van een gietvloer zorgt voor eenheid in je interieur. Verbind de keuken, hal, het toilet en de tuin eenvoudig met de woonkamer. Ruimtevergrotend en onderhoudsvriendelijk. Een geweldige combinatie van functionaliteit en esthetiek.

SENSO Gietvloeren

Ultiem comfort

Een gietvloer van SENSO blinkt uit in comfort. Met blote voeten merk je pas echt hoe aangenaam de vloer is. Ideaal voor gezinnen. Een vloer die heerlijk zacht aanvoelt en waar je kinderen urenlang op spelen. Een vloer waar zij op mogen knoeien. Want SENSO gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zo weer schoon te maken.

Bekijk alle gietvloeren >>

een vloer die bij je past personaliseer je gietvloer met een

Een vloer die bij je past

Personaliseer je gietvloer met een afbeelding of logo. Zodat jouw vloer eigen wordt. Een vloer die uniek is en alleen te bewonderen is in jouw woning. Verander elk huis in een thuis met een gietvloer van SENSO.

slijtvaste woonkamervloer jarenlang plezier van je gietvloer

Slijtvaste woonkamervloer

Jarenlang plezier van je gietvloer. Het kan met een SENSO vloer. Het oppervlak is uitvoerig getest door het TNO en TÜV op slijtvastheid, brandveiligheid en elasticiteit. Het zal geen verrassing zijn dat de vloer is geslaagd op elk vlak. Dat is de zekerheid van SENSO. Een kwaliteitsvloer voor het leven. 

gietvloer woonkamer prijs niet een woonkamer is hetzelfde se

Gietvloer woonkamer prijs

 

Niet één woonkamer is hetzelfde. SENSO kent daarom geen standaard gietvloer prijs. Je nieuwe vloer wordt volledig op maat gemaakt en opgeleverd zoals jij dat wil. Zo is de prijs ook maatwerk.

 

>> Maak nu zelf een prijsberekening online.

vloerverwarming maak van je woonkamer de behaaglijkste plek

Vloerverwarming

 

Maak van je woonkamer de behaaglijkste plek van je huis. Daar waar je ontspant. Waar je urenlang bingewatcht. Waar je eetmomenten deelt met je geliefden. De gietvloer met vloerwarming combinatie maakt het plaatje compleet.

 

Woonkamer met vloerverwarming >>

Het beste voor je woonkamer

De woonkamervloer van SENSO is als enige in de markt vervaardigd uit 100% herwinbare grondstoffen. En vrij van vluchtige organische stoffen. Goed voor mens en milieu. Ontdek hoe goed een ecologische SENSO vloer bij jouw woonkamer past en bezoek een van onze showrooms voor inspiratie.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)