• Gietvloer winkel

    Representatieve vloer voor in elke winkel

    gietvloer

Winkelvloeren van SENSO zijn representatieve vloeren die de basis van je winkel vormen. Ontwikkeld om dagelijks honderden tot duizenden bezoekers te ontvangen. Gemaakt om jouw klanten te voorzien van de beste service. Uitgerust met versterkte loopzones en een antislip loopoppervlak. De SENSO winkelvloer is uiteraard onderhoudsvriendelijk. Zodat de vloer snel weer toonbaar te maken is na een drukke winkeldag.

tgm

Gecertificeerde winkelvloer 

De SENSO winkelvloeren springen in op de laatste trends. Ze zijn industrieel en superstrak. Maar niet alleen het uiterlijk is noemenswaardig. SENSO blendt een milieuvriendelijke vloer eenvoudig met een trendy uitstraling. Zo vind je geen vluchtige organische stoffen in een vloer van SENSO en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Tot de kleuren aan toe. Om aan te tonen dat onze winkelvloer hoog scoort op het gebied van slijtvastheid, brandveiligheid en elasticiteit laten we onze vloer testen. Dit doen we bij het TNO en TÜV. Zo ben je verzekerd van de allerbeste vloer voor je winkel.

Meer over onze vloeren >>
SENSO Gietvloeren

Handgemaakte gietvloeren

De winkelvloeren van SENSO verschijnen in verschillende gradaties. Voor ondernemers met uiteenlopende smaken. Zoals de SENSO Superquartz. Robuust en toch comfortabel, met gemalen rotsgesteente als basis. Een sterke vloer die moeiteloos presteert wanneer je winkel vol staat. Een vloer die hoog scoort op uitstraling is de SENSO Titan. Geïnspireerd door Italiaanse Terrazzovloeren en gemaakt van echt marmer. Een waardevolle toevoeging in elke winkel, en scheurvrij.

Ontdek al onze gietvloeren >>
comfortabel senso is gespecialiseerd in vloeren voor retaile

Comfortabel

SENSO is gespecialiseerd in vloeren voor retailers en weet precies waar winkeliers behoefte aan hebben. Daarom zijn onze gietvloeren zeer krachtig. Voorbereid op een hoge piekbelasting. En tegelijkertijd elastisch, want een vloer moet wel fijn aanvoelen. Zowel de klant als je personeel maken veel uren op je vloer. Gun ze het beste, en jezelf ook. 

toepasbaar in elke situatie senso maakt hoogwaardige gietvlo

Toepasbaar in elke situatie

SENSO maakt hoogwaardige gietvloeren voor elke ruimte. Vloeren die 100% natuurlijk zijn, als enige in Nederland. Voor winkels, showrooms en complete winkelcentra, maar ook voor woonhuizen en scholen. Overal waar alleen de beste vloer goed genoeg is. Waar de hoogste eisen worden gesteld aan het oppervlak.

Ontdek de mogelijkheden >>
een veilige werkvloer een hoge slijtvastheid en extra slipva

Een veilige werkvloer

Een hoge slijtvastheid en extra slipvastheid zijn essentieel voor een goede winkelvloer. Gemakkelijke reiniging eveneens. Daarom wordt onze winkelvloer standaard afgewerkt met de SENSO ShopXL. De ShopXL is BREEAM gecertificeerd en zorgt met zijn antisliplaag en brandvertragende werking voor een veilige werkvloer.

Beleef een SENSO vloer

Ontdek wat een winkelvloer van SENSO voor jouw shop doet. Bezoek een van onze showrooms of laat je telefonisch informeren. De prijs bereken je zelf online.  

 

 

Technische eigenschappen.

Elasticiteit Elasticity modulus (MPa)
Elasticity
342
170%
NEN 702, NEN 70232 Elasticiteit
 

Tensile strength (MPa)

Fracture toughness (%)

Abrasive resistance (CS-17/Taber Abrasion)

14,6

105

0,057 gr.

NEN 702 Scheurt niet Hoge slijtvastheid Langere levensduur
 

Compression deviation (500N)

Compression after 24h

11%

0,9%

   
 

VOC Emission

Breeam

Free

Supported

  VOS vrij Natuurlijke materialen
Brandveiligheid 

Fire class

Thermal resistance (R) (ISO 8302)

CFL/S1

0,01 m2 K/W

  Brandwerend
 Vloerverwarming Suitable for floor heating Yes   Uitstekend voor vloerverwarming
  Impact sound reduction (EN ISO 140-8) Llin 1dB / Lw 2dB   Geluidsdempend
  Layer thickness
Durometer (Shore D)
3mm
73
  Hoge laagdikte, zeer comfortabel Geen vulstoffen
  Application time 3 days   Volledig naadloos
  Classification (EN 685) 32 commercial   Voldoet aan EU-normen

Certificering

 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)